Cygrids Backup Services


Cygrids Backup

När olyckan är frammeDitt data representerar kärnan i din verksamhet. Du har investerat tid, pengar och engagemang i utvecklingen av din affärs data. Kontrakt, säljnoteringar, förslag, bokföring, marknadsmateriel, epost och digitala foton bygger grunden till dina ovärderliga affärstillgångar som du inte har råd att förlora. Att tappa värdefull information kan leda till förödande konsekvenser. På ett ögonblick kan år av arbete gå förlorat.
Cygrids Online Backup är en användarvänlig och enkel tjänst att komma igång med. Cygrids tekniker installerar backup-programvaran på önskade servrar eller PC/Mac/Linux och du väljer själv vad du vill ska säkerhetskopieras och i hur många versioner du vill spara. All er data skickas krypterat till Cygrids datacenter. Ett vanligt veckoupplägg är att man tar en full backup av önskad data dag 1 och de nästkommande 6 dagarna tar man backup på förändringarna.


Användarvänligt och enkelt att komma igång. Du är normalt igång redan efter en dag. Vi utbildar dig eller din tekniker.

Flexibelt. Anpassa helt efter dina behov. Backa allt eller exakt det du vill. Obegränsat antal enheter ingår.

Passar allt och alla. Inga begränsningar. Vi gör allt, du kollar rapporter. Säg upp omgående om du inte har behov.

Beskrivning av Cygrids Backup
Cygrids Backup Services är en benämning på ett helt koncept kring hantering av informationssäkerhet. Det har utvecklats under många år och kräver ständig förändring för att bemöta dagens och kommande behov. Våra datamängder har aldrig minskat och vi ser inga teckan på att den kommer reduceras.

Tekniska färdigheter
Vår plattform är byggd för att skala horisontellt för att klara antal och vertikalt för att klara volym. Det finns naturligtvis många olika datatyper i ett företags IT-park. Vår plattform klarar idag de flesta operativsystem såsom Windows, Linux, Unix, Free BSD. Den har även stöd för olika typer av special -applikationer som Microsoft SQL, MY SQL, Oracle SQL, Lotus Domino, Microsoft Exchange etc. På senare tid har virtualisering blivit poppulärt och vi klarar idag backa virtuella plattformar som VMWare, Hyper-V och KVM.

Krångel vaccinerad
Dom tekniska färdigheterna är naturligtvis viktiga för att få en tillförlitlig backup. Men dom betyder ingenting om användarvänligheten, administrationen och licensieringen är krånglig. Vi har därför lagt mycket fokus på att tjänsten skall vara enkel att förstå, upphandla och förvalta. Kunden betalar helt enkelt endast för hur mycket data som säkerhetskopieras upp till Cygrids servrar. Allt annat så som licenser, hårdvara och agenter ingår i det fasta priset per månad.

Vill själv & säkert
I vissa situationer kanske en kund inte vill behöva vänta på att Cygrids skall genomföra återställning av säkerhetskopior. Vi kan vid sådana behov tillåta utsedda administratörer få tillgång till gränssnitt, så att dessa på egen hand kan sköta återställning av säkerhetskopior. All kunders säkerhetskopior är krypterade vid kommunikation och lagring på Cygrids backup servrar.

  • Alla backup funktioner i ett enda integrerat abonnemang som är enkelt att budgetera
  •                    
  •    Alla licenser ingår
  •    Obegränsat antal enheter
  •    Fast pris per GB
  •    Ingen uppsägningstid
  •    Geografiskt obegränsat
  • 3 SEKPER MÅNAD/GB
  • RING MIG   BESTÄLL


Lösningar & Svar