Cygrids WEB Services


Cygrids WEB Services

Smarta webbhotell med oändliga verktyg för att täcka alla företags InternetsatsningDen nya generationen av konsumenter söker upp och handlar varor och tjänster via Internet. Det är en självklarhet att ert företag måste finnas och är presenterade via en professionell hemsida på nätet. Teknologin bakom hemsidor och drift av den är förhållandevis komplicerad. Hos Cygrids har vi förenklat det för dig.
Cygrids webservices får olika avancerade komponenter att fungera tillsammans. Du som kund skall endast behöva välja de komponenter som din verksamhet har behov av och förvänta dig att du på ett enkelt sätt kan administrera dessa funktioner.


Användarvänligt och enkelt att komma igång. Du är normalt igång redan efter en timme. Kontakta gärna supporten vid behov.

Flexibelt. Anpassa helt efter dina behov. Du kan på egen hand aktivera de komponenter du behöver genom kontrollpanelen.

Passar allt och alla. Inga begränsningar. Välj bland hundratals komponenter eller funktioner såsom webshop, cms, domäner och mailsystem.

Cygrids Webbhotell
Många av Cygrids webhotell har tillkommit genom förvärv. Webbhotellverksamhet är ett brett område och relationen mellan kunder och webbhotell är oftast långvarig och unik. Verksamheten är känslig för förändringar som inte tillfaller kunden någon nytta. Cygrids respekterar detta och har därför bestämt sig för att driva webbhotellen under sina tidigare varumärken som kunderna är vana vid. Cygrids tillhandahåller dock infrastruktur såsom säkerhet, datacenter och serverkapacitet för sina webbhotell. Detta är viktigt för att våra webbhotell skall kunna hålla marknadsmässiga priser och utvecklas tillsammans med sina kunder.

Support
Vi tror en av de viktigaste egenskaperna för att kunderna skall tycka att de anlitar ett bra webbhotell är själva supporten. Det är viktigt att det finns någon de kan ringa och som svarar på kort tid och kan avhjälpa fel inom rimlig tid. Cygrids har därför valt att supporten byggs i Sverige med svensktalande personal. Vi tror på kundnärhet och korta svarstider för felavhjälpning.

Tillgänglighet och säkerhet
Även om supporten är en viktig egenskap så är naturligtvis tillgängligheten ännu viktigare. Med dagens globala konkurrens har man nog med svårigheter för att få konsumenten för att besöka just din sida. När de väl är där, har man inte särskilt många sekunder på sig för att fånga konsumentens uppmärksamhet. Det är också viktigt att din leverantör löpande arbetar med säkerhetsarbete kring dessa tjänster. Ingen kund vill ju att hemsidan förvanskas av hackare eller på annat sett använder den på ett otillbörligt sätt.
Till höger kan du välja ett av våra webbhotell för er Internetsatsning. Vi garanterar dig trygghet och professionell agerande. Välkommen!